YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Η Κ17 του Πανιωνίου προκρίθηκε πανάξια στο Final 4 του Αγρινίου!

PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 17:49 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος Κ17 πήρε σήμερα ο Πανιώνιος επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναικού στο Κορωπί. Το ''χρυσό'' γκόλ ο Ευαγγέλου.

Η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου πήρε μία παληκαρήσια νίκη επι της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναικού στο Κορωπί με 1-0 και προκρίθηκε στο Final 4 του Αγρινίου στο οποίο ήδη έχουν πάρει το εισιτήριο Ολυμπιακός και Ξάνθη ενω εκρεμεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη.

Οι κυανέρυθροι που αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα την φετινή περίοδο πέτυχαν το ακατόρθωτο χάρις στην θέληση το πάθος και την δίψα για διάκριση.

Το προπονητικό επιτελείο που είναι απλήρωτο εδώ και ένα χρόνο περίπου, έκανε το καθήκον του, το ίδιο όμως έπραξαν και οι παίκτες που παραμέρισαν τα όποια εμπόδια (γηπεδικό) που τους εμφανίστηκαν στο διάβα τους και πέτυχαν έναν ανέφικτο για πολλούς στόχο, την πρόκριση τους δηλαδή στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία U-17.

Η εικόνα του αγώνα

Η ομάδα του Πανιωνίου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τρία σέντερ μπάκ, θέλοντας να διαφυλάξει τα νώτα της και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Απο την πλευρά του ο Παναθηναικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκόλ όμως έπεσε πάνω σε ''τείχος'' που ακούει στο όνομα Λευτέρης Αστρας.

Ο νεαρός πορτιέρο του Ιστορικού όποτε χρειάστηκε έδωσε την λύση για την ομάδα του και σίγουρα καρπώνεται το τίτλο του MVP της σημερινής αναμέτρησης.

Το γκόλ που έκρινε το αποτέλεσμα, χαρίζοντας παράλληλα και το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final 4 πέτυχε με κεφαλιά ο Ευαγγέλου στο 65'.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Βασίλας, Στρατήγης, Σάμιος, Τριανταφυλλόπουλος, Χρυσικός, Μίγγος, Μπαλατσούρας, Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος Γ', Μεράι, Παπανικολάου.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και ο Κουντουριώτης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τσουρανάκης, Σταμίρης, Ευαγγέλου, Μπρεγκάσι, Γκίνης, Τοπάλι, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Μπόκιας, Μπιμάι.

Αγωνίστηκαν και οι: Αιμίλιος, Μαρούδας, Πότσι, Παναγιωτόπουλος


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


Λευτέρης Αστρας

Για το πού κρίθηκε ο αγώναςΕίχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όμως τα καταφέραμε λόγω της σωστής τακτικής που ακολουθήσαμε! το παιχνίδι κατα την γνώμη μου κρίθηκε στην συγκέντρωση, την σοβαρότητα και την θέληση την οποία είχαμε καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα.

Για την σπουδαία απόδοση του: Εγώ έπαιξα για την ομάδα μου και έκανα απλά το καθήκον μου!

Για το αν δικαιώνονται οι κόποι μιάς χρονιάς: Φυσικά και οι κόποι μας δικαιώνονται, διότι παρόλο τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες δουλεύαμε όλη την σεζόν καταφέραμε να πετύχουμε έναν τόσο μεγάλο στόχο!

Για το αν έχουν ελπίδες για κάτι καλό στο Final 4: Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, έχουμε όλοι τις ίδιες πιθανότητες. Εμείς πάμε για το πρωτάθλημα!



Αναστάσιος Μαρούδας

Χωρίς γήπεδο με περιορισμένο χρόνο προπόνησης, δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό είμαστε στο final four!

Αυτό ειναι το πνεύμα του Πανιωνίου σ' αυτόν τον σύλλογο μαθαίνεις παρά τις δυσκολίες να πολεμάς με ψυχή μέχρι το τέλος. Η καθημερινή προσπάθειά που καταβάλλουμε τεχνικό τιμ και παίχτες έχει αποτέλεσμα .. συγχαρητήρια σε ολους!



Στέφανος Ευαγγέλου

Στο σημερινό παιχνίδι παίξαμε δυνατά και με ψυχή...όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερό εαυτό μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη....Ελπίζουμε στο φαιναλ φορ να εμφανιστούμε το ίδιο δυνατοί.

Για το γκόλ που σημείωσε:Ένιωσα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Η ικανοποίηση είναι διπλή καθώς αυτό το τέρμα μας έστειλε στο Final 4

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top