YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Vikos Elite Neon Cup 2014: Στον Τελικό η Κ15 του Ατρόμητου-Αντίπαλος του η Ντόρτμουντ!

PDF Print E-mail
Wednesday, 25 June 2014 13:39 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά Vikos Elite Neon Cup 2014 by Yellow Fields που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την έγκριση της ΕΠΟ στα γήπεδα «Star Football Club» στην Βούλα προκρίθηκε σήμερα (Τετάρτη) ο Ατρόμητος U15.

Ομάδα Μοντέλο η Κ15 του Ατρόμητου...

Σύμπτωση" επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Γιατί αυτό που έχει κάνει φέτος η ομάδα Κ15 του Ατρόμητου δεν έχει ξαναγίνει.

Στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ κόιταξε τους πάντες στα μάτια. Έφτασε μία ανάσα απο το Final-4 και όλοι είπαν ένταξει αυμβαίνουν αυτά, τα πιτσιρίκια έκαναν απλώς μία καλή πορεία.

Στην συνέχεια πήραν μέρος στο Τουρνουά της Nike (Nike Premier Cup) και το κατέκτησαν με χαρακτηριστική ευκολία. Ξεπέρασαν το εμπόδιο του Πρωταθλητή Ολυμπιακού στα ημιτελικά, νικώντας τον με 1-0, ενώ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναικού με το ίδιο σκόρ.

Και αυτό σύμπτωση; Δεν νομίζουμε κύριοι εδώ κάτι άλλο συμβαίνει....

Στο Τουρνουά που τρέχει ήδη (Vikos Elite Neon Cup 2014) τα πιτσιρίκια του Σωτήρη Θεοδώρου έφτασαν και πάλι στον τελικό.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά που ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/6) οι Παίδες του Ατρόμητου κέρδισαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 2-1 κάνοντας την ανατροπή στο β' ημίχρονο με γκολ των Λάλα, Μπαρμπαγιάννη, ενω αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Παρτιζάν, με τέρμα του Στριγκώνη.

Την Τρίτη στο τρίτο τους κατά σειρά αγώνα για την φάση των ομίλων, αντιμετώπισαν τον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησαν με 1-0 με γκόλ του Μπαρμπαγιάννη, με αποτέλεσμα να φτάσουν στα ημιτελικά και να αντιμετωπίσουν την Γκέτεμποργκ.

Στον αγώνα αυτόν μίλησε η κλάση του πορτιέρο των ''περιστεριωτών'', Βασίλη Κιναλή ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι των Σουηδών. Η  κανονική διάρκεια του αγώνα δεν ανέδειξε νικητή (0-0) με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ψύχραιμοι στάθηκαν οι Κουτρούμπας και ο Αποστόλου οι οποίοι βρήκαν δίχτυα, αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου Βασίλης Κιναλής ο οποίος κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά του, αποκρούοντας 3 πέναλτι.

Το Τελικό 2-1 υπέρ του Ατρόμητου, δίνει στην ομάδα Σωτήρη Θεοδώρου, το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Vikos Elite Neon Cup, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος σήμερα, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στις 19:30 (Ζωντανά Novasports 1 και Novasports 1 HD).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σωτήρης Θεοδώρου): Κίναλης, Αποστόλου, Σιοροβίκας, Λώλος, Ιγκμπινόμπα, Κουτρούμπας, Στριγκώνης, Κιτσόπουλος, Μπαρμπαγιάννης, Παναγιωτίδης, Χατζηελευθερίου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ζώης, Παπαδάτος, Αγγελόπουλος, Λάλας.

ΥΓ: Το αν θα κατακτήσουν το Τουρνουά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, ευπρόσδεκτη η κούπα αλλά ο στόχος είναι τα πιτσιρίκια να μάθουν το ''τόπι σωστά'' και να γίνουν σωστοί επαγγελματίες.

Το πρώτο το έχουν καταφέρει και το δείχνουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, τα αποτελέσματα έρχονται, άρα το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν, δυναμικά και κάποια στιγμή να δούν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα. 


Γ.Τριανταφύλλου

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top