YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Οι 3+3 μικροί που ετοιμάζονται για την πρώτη ομάδα του Παναθηναικού κ' η λίστα αναμονής!

PDF Print E-mail
Thursday, 12 June 2014 15:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η τακτική του Παναθηναϊκού να ανεβάζει στην πρώτη ομάδα ταλέντα από τα τμήματα υποδομής θα συνεχιστεί. Με πλάνο φυσικά κι όχι άναρχα, ώστε τα παιδιά να είναι απολύτως έτοιμα αγωνιστικά και ψυχολογικά να βοηθήσουν όταν χρειαστεί.

Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος παρακολουθεί συνεχώς τις μικρές ομάδες του συλλόγου, σε συνεννόηση με τους Νταμπίζα, Σαμαρά, θα πάρει στην προετοιμασία πιθανότατα τρία παιδιά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Φραν Τούντορ, του Κροάτη δεξιού μπακ χαφ (γεννήθηκε 27/9/95) που ούτως ή άλλως έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας, ωστόσο, αναμένεται να ταξιδέψουν και οι Μυρθιανός, Νιούμαν.

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες και σε αναμονή για όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση στην πρώτη ομάδα, βρίσκονται και οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Κότσαρης, πλην Τούντορ, που περιμένει να δείξει την αξία της.


ΜΑΪΚ ΝΙΟΥΜΑΝ

Το αστέρι

Στις 20 Ιουνίου κλείνει τα 18 του χρόνια και λίγες ημέρες αργότερα θα φύγει με την πρώτη ομάδα για την προετοιμασία στην Πολωνία. Ηρθε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού πριν επτά χρόνια και είναι γιος του πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Τζόνι Νιούμαν.

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Μάρτιο και ξεχώρισε με την Εθνική K-18 στο τουρνουά που έγινε στην Αγία Πετρούπολη και πέτυχε τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Ηταν από τους καλύτερους παίκτες των Νέων στο πρόσφατο τουρνουά στο Αμστερνταμ και τον είδε από κοντά ο Γιάννης Αναστασίου. Παίζει κυρίως πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα άκρα.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΘΙΑΝΟΣ

Διαβήτης

Ενα από τα πιο hot ονόματα στην ομάδα Νέων. Ο Μυρθιανός (γεννήθηκε στις 13/8/95) αγωνίζεται, άλλωστε, σε μία θέση που κάθε ομάδα θα ήθελε να βγάζει ταλέντα από την Ακαδημία της, αυτή του αριστερού μπακ.

Ανακαλύφθηκε σε ηλικία 13 ετών στην Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου. Είναι ισορροπημένος αμυντικά κι επιθετικά, γρήγορος και πηγαίνει δυνατά στις φάσεις. Θα προωθηθεί γι” αυτό και το «τριφύλλι» δεν ασχολείται μεταγραφικά με αριστερό μπακ έχοντας επίσης τον Νάνο και τον Χουχούμη.

Ενα ακόμα δείγμα της αξίας του νεαρού Κρητικού Μυρθιανού, ο οποίος έχει περάσει απ” όλες τις μικρές εθνικές, είναι ότι στον Παναθηναϊκό εκτελεί όλα τα στημένα.


B. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Εγκέφαλος»

Μιλάμε για το παιδί (γεννήθηκε 12/2/97) που ήδη έχει «βαφτιστεί» Ανδρας, μια και ο Αναστασίου δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει στον τελευταίο αγώνα της Super League με αντίπαλο τη Ξάνθη!

Το κάποτε «10άρι» του Απόλλωνα Σμύρνης πέρασε το κατώφλι των ακαδημιών πριν τρία χρόνια και πλέον είναι αρχηγός της εθνικής Παίδων και το βασικότατο «6άρι» στην Κ-20 του «τριφυλλιού».

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος διακρίνεται για την αμεσότητα σε σκέψη στο κομμάτι εκτέλεσης, το «διάβασμα» του παιχνιδιού και δεν είναι λίγες οι φορές που θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή (3 γκολ φέτος). Παίζει και ως «8άρι» και χαρακτηρίζεται «μηχανάκι» στα χαφ.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ

Γρήγορη εξέλιξη

Μοιράστηκε με τον Νέστορα Γκέκα τα παιχνίδια στην ομάδα Νέων. Αν και σχεδόν ενάμιση χρόνο νεότερος από τον συμπαίκτη του (25/7/96) υπέγραψε κι αυτός επαγγελματικό συμβόλαιο, διότι έδειξε ότι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Στο «τριφύλλι» ήρθε το 2007 από τον Αήττητο Σπάτων, ενώ έχει κι αυτός παρουσίες στις μικρές Εθνικές ομάδες. Στο πρόσφατο παρελθόν, τον ξεχώρισε μία ιταλική ομάδα και ζήτησε να τον δοκιμάσει στις προπονήσεις.

Ο Κότσαρης, όμως, αρρώστησε εκείνη την περίοδο κι έχασε έδαφος. Οπως και να έχει, συνεχίζει την παράδοση του συλλόγου να βγάζει ταλαντούχους τερματοφύλακες.


Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η… ενέργεια

Το τμήμα scouting του Παναθηναϊκού τον ανακάλυψε πριν πέντε χρόνια στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του πατέρα του, Αντώνη, ονόματι Ατλας στη Λεύκα Πατρών! Ο «μικρός» (γεννήθηκε στις 25/2/97) μετακόμισε οικογενειακώς στο κλεινόν άστυ και χρόνο με τον χρόνο ξεδιπλώνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Πρόκειται για ένα «δυναμό» μια και φέτος αγωνίστηκε με την Κ-20 σε πέντε διαφορετικές θέσεις αν και είναι ένα… original «8άρι». Τρέχει για… τρία ημίχρονα, τα «χτυπήματά» του είναι γεμάτα και αν επιδείξει τακτική προσήλωση στα «θέλω» του προπονητή του δεν θα αργήσει να κληθεί να υπογράψει και αυτός επαγγελματικό συμβόλαιο!


Τάσος Νικολογιάννης - Γιώργος Σακελλαρίου-sportday.gr

Share
 

Τελευταία Νέα

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.15.2014

Νέος διευθυντής και προπονητής της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Παβλοβιτς!
Νέος διευθυντής και προπονητής της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης,...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Η παραγωγή ταλέντων στον Α.Ο Γιάννινα...συνεχίζεται!
Η παραγωγή ταλέντων στον Α.Ο Γιάννινα...συνεχίζεται!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Δοκιμαστικά απο τον Ατρόμητο Αθηνών στο Ν. Κεραμίδι Κατερίνης
Δοκιμαστικά απο τον Ατρόμητο Αθηνών στο Ν. Κεραμίδι...

Ελλάδα και Κόσμος 06.14.2014

Mundial 2014: Ισπανία-Ολλανδία 5-1 (Vid)
Mundial 2014: Ισπανία-Ολλανδία 5-1 (Vid)

Ελλάδα και Κόσμος 06.14.2014

Mundial 2014: Χιλή - Αυστραλία 3-1 (Vid)
Mundial 2014: Χιλή - Αυστραλία 3-1 (Vid)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

ΠΑΟΚ και στο Διδυμότειχο!
ΠΑΟΚ και στο Διδυμότειχο!

Παρασκήνια-Quiz 06.14.2014

''Μούφα
''Μούφα" συμφωνία!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Ταλέντο απο το Τυμπάκι απέκτησε ο ΟΦΗ!
Ταλέντο απο το Τυμπάκι απέκτησε ο ΟΦΗ!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Ραντεβού Αλαφούζου-Σαμαρά για τις Ακαδημίες!
Ραντεβού Αλαφούζου-Σαμαρά για τις Ακαδημίες!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Γονείς ούτε στο ...πάρκινγκ των Σπάτων!
Γονείς ούτε στο ...πάρκινγκ των Σπάτων!
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top