YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Μετά τη Γερμανία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ερυθρόλευκη Ακαδημία!

PDF Print E-mail
Friday, 06 June 2014 13:14 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Δεν είναι λίγα τα ζητήματα που εκκρεμούν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά ουσιαστικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους να λάβουν μέρος σε δύο τουρνουά που θα γίνουν στη Γερμανία και αφορά τις ομάδες κάτω των 20 ετών και κάτω των 16 ετών. Για αυτό και όλα τα θέματα που εκκρεμούν αυτό το διάστημα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή των μικρών από τη Γερμανία.

Το σημαντικό ζήτημα είναι αυτό του διευθυντή της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές πρόκειται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να δουν τι μέλλει γενέσθαι για τη συνέχεια.

Και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, αφού και  οι δύο πλευρές περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» για τη φετινή σεζόν.

Πάντως αναλόγως με την έκβαση του ζητήματος του Γερμανού κόουτς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Διότι αυτή τη στιγμή εκτός του Μπερντ Στορκ υπάρχει και ο επίσης Γερμανός γυμναστής Τομπίας Γιουνγκ και σε περίπτωση που ο Στορκ δε συνεχίσει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και η θέση του Γιουνγκ είναι επισφαλής.

Από εκεί και πέρα, είτε μείνει στην ακαδημία ο Μπερντ Στορκ είτε όχι, θα υπάρξει σίγουρα μία προσθήκη προπονητή στα τμήματα υποδομής. Διότι πέρσι είχε αποκτηθεί για τους Έφηβους ο Ρόμπερτ Κίλιν, ο οποίος όμως από τα Χριστούγεννα αποτελεί παρελθόν, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τον βοηθό του Γιώργο Ντούσκο και τα κενά αυτών καλύφτηκαν εκ των έσω χωρίς την πρόσληψη κάποιου προπονητή.

Οπότε ανεξαρτήτου με την παραμονή ή όχι του Μπερντ Στορκ, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας.

Στο μεταξύ, με την επιστροφή των Νέων από τη Γερμανία, θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1995 και δεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια με τον Θρύλο.

Όπως φυσικά θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους παίκτες των Νέων που έχουν συμβόλαιο, καθώς θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν να δεσμεύονται με τον Ολυμπιακό και θα δοθούν δανεικοί ή κάποιο εξ αυτών θα κρατηθούν στην ομάδα ή θα αποδεσμευτούν.


ΠΗΓΗ: gavros.gr


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top