YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

PDF Print E-mail
Saturday, 03 May 2014 15:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ισόπαλος (1-1), ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής, μεταξύ των ομάδων του Αστέρα και του Παναθηναικού, για το πρωτάθλημα U-20 της Superleague.

Τον βαθμό της Ισοπαλίας, απέσπασε η αμάδα Νέων του Παναθηναικού που είχε στην αποστολή της και παίκτες απο την εφηβική ομάδα. 

Οι Αρκάδες πήραν το προβάδισμα στις αρχές του β' ημιχρόνου με το γκολ του Γκρόσιου στο 46', όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση στο 60ο λεπτό, με εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσάνη.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Καστριτσέας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο με τους Νέους του Παναθηναϊκού του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 Τάσου Χατζηγιοβάννη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κονιδάς (75' Καρυδόπουλος), Παπαγεωργίου (63' Παπαπέτρου), Μαργαρίτης, Τριανταφύλλης, Μηλιώτης (83' Σαλαπάτας), Γκρόσιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκέκας, Ξηρός, Ζαφειράκης, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Αναστασόπουλος, Χαλκιαδάκης, Αγγελόπουλος Β. (72' Αγγελόπουλος Γ.), Μπαλμπόα (81' Γεροκωνσταντής), Νιούμαν, Γιαννιτσάνης (85' Χατζηγιοβάννης).

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top