YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Sunday, 30 March 2014 19:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Καλλονή U20 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Ν.Μεσημβρία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νεων της Σούπερ Λίγκ.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος αξιοποίησε μια καταπληκτική έμπνευση και ασίστ του Σαββίδη και άνοιξε το σκορ στο 32′. 

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, λιγόστεψαν οι ευκαιρίες, εκτός από μια μοναδική του Πόζογλου και φαινόταν ότι η ομάδα του Ίβιτς θα έπαιρνε ένα…διαδικαστικό τρίποντο.

Με μια στημένη φάση όμως και μετά από μονομαχίες στην περιοχή του Σοϊλεμέζογλου, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενος στην εκπνοή του ματς.

Το γκολ για την ομάδα της Καλλονής πέτυχε ο Λαμπράκης στο 86’ ο οποίος έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντάμπου και αμυντική αδράνεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έγραψε το ΠΑΟΚ U20 – KΑΛΛΟΝΗ U20 1-1

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και με ματς λιγότερο και να προηγείται με 4 βαθμούς του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (87´ Μπαντάνης), Πούγγουρας, Τσελεπίδης Βασαΐτης, Πολύζος, Τουμανίδης (87′ Ταουσιάνης), Σαββίδης, Δεληγιαννίδης (72′ Πιαστόπουλος), Πόζογλου, Παπαδόπουλος

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μαλλής, Καρακλάς (85’ Ζωάννου), Τριανταφύλλου, Καραγεώργης, Φωκιανός, Πιπεράς, Καραμπάς, Γιουκαρής (70’ Λαμπράκης), Κίστα, Ντάμπος, Γκιάλης (65’ Χατζηκλειδαράς)


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top