YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-3

PDF Print E-mail
Sunday, 24 April 2016 04:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναιτωλικού, που κέρδισαν εκτός έδρας τους αντίστοιχους του Παναθηναικού, με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής της Super League K20.

Οι παίκτες του Γιάννη Νταλακούρα το πίστεψαν πιο πολύ, ήταν πειθαρχημένοι, «πάλεψαν» μέχρι το τέλος και κάπως έτσι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς!

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 25’ με κεφαλιά του Μωραΐτη, όμως στο 40' ισοφαρίστηκαν (1-1) μετά απο εύστοχο πλασέ του Κουντουριώτη

Ο Παναιτωλικός πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 51’, με εξαιρετικό σουτ του Μωραΐτη και στο 65' ο Γιάννης Κοντογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-3.

Στην συνέχεια οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 με τον Μπουζούκη στο 87'.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Βαλμάς, Σερβιλάκης (60’ Μαυρομάτης), Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Αγγελόπουλος Β.), Στάικος, Λάμπρου, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (60’ Χατζηγιοβάνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Πριόνας, Τασιούλης, Σάντο, Μαλής, Κοντογιάννης Γιώργος, Κοντογιάννης Γιάννης, Γιαννιώτης, Μωραΐτης, Καράι Φα, Παράς. Αγωνίστηκαν και οι Βακράκος, Βασιλάρης, Νταλακούρας.

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ