YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ΑΕΚ: ''Κέρδισε'' τους Γιατρούς του Κόσμου αλλά και αρκετούς πιτσιρικάδες (Βίντεο)

PDF Print E-mail
Tuesday, 27 May 2014 09:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η ΑΕΚ έχοντας στην σύνθεση της αρκετούς πιτσιρικάδες κέρδισε σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με 4-0 την Δόξα Αγίας Άννας. 

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οκτώ παίκτες απο την ομάδα Κ17: Τσέλιος, Βιδάλης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Αντωνίου, Βλαχομήτρος, Κυριαζής, με την ενδεκάδα να συμπληρώνουν οι Αργύριου, Παληρούτας και Κέζος, ενώ στην αποστολή είχε συμπεριληφθεί και 16χρονος πορτιέρο Θανάσης Πάντος.

Οι μικροί στην πλειοψηφία τους έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία και ο Δέλλας έμεινε σαφώς ικανοποιημένος απο αυτά που είδε καθώς η Ένωση κέρδισε εύκολα με 4-0, χάρη σε γκολ των Βιδάλη, Αντωνίου, Κυριαζή και Βλαχομήτρου.

 ''Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον κ.Ζήκο, τον κ.Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά, ανεφερε ο Τραινός Δέλλας μετά την λήξη του μάτς»

Δείτε στιγμιότυπα απο το παιχνίδι ΕΔΩ

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top