YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Πούσκας κάπ: Ήττα στην πρεμιέρα για τους Έφηβους του Παναθηναικού!

PDF Print E-mail
Friday, 18 April 2014 13:50 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Κ17 του Παναθηναικού στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στο Τουρνουά Πούσκας κάπ που διεξάγεται στην Ουγγαρία, καθώς ηττήθηκε με 2-1 απο την διοργανώτρια ομάδα πληρώνοντας τα λάθη της σε κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου ξεκίνησε δυναμικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως η αποβολή του Ζήκου στο 24' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού και του αποτελέσματος. 

Ο διαιτητής στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο υπέδειξε αυστηρό πέναλτι το οποίο έδωσε την δυνατότητα στην Ακαδημία του Πούσκας να πραγματοποιήσει το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός με παίκτη λιγότερο πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με το πολύ όμορφο γκόλ του Χατζηγιοβάννη στο 30'.

Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απο τα δεξιά και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα.

Το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων διαμορφώθηκε στο 37' όταν σε ένα σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασίλα και στην επαναφορά της μπάλας ο επιθετικός της ακαδημίας Πούσκας με κεφαλιά έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Η σύνθεση του ΠαναθηναικούΒασίλας, Στρατήγης, Ζήκος, Σερβιλάκης (Σάμιος), Μπαλατσούρας, Χρυσικός, Μίγγος, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης (Πίσπας), Λάμπρου (Παπανικολάου), Μεράι (Θεοχάρης)

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top