YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K17: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Wednesday, 16 April 2014 20:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λίγκ οι έφηβοι του Ατρόμητου, καθώς επικράτησαν του Πανιώνιου με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι των play – off (θέσεις 1-7) που έγινε στο γήπεδο της Χωράφας, για την 7η αγωνιστική του τρίτου γύρου.

Οι παίκτες του Λουκά Κάλλα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και κέρδισαν δίκαια τον Πανιώνιο που παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του στο τελευταίο αγώνα των play – off της Super League για τις θέσεις κατάταξης 1-7.

Οι ''περιστεριώτες'' άνοιξαν το σκόρ με τον Κατράνη στο 25' για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος σε 1-1 με τέρμα του Ευαγγέλου.

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 οι κυανέρυθροι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Τσελέφας αστόχησε απο τα 11 βήματα με αποτέλεσμα το σκόρ να παραμείνει στο 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 49' ο Λαζαρίδης με όμορφο σούτ απο κοντινή απόσταση.

Το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τον Πανιώνιο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό σε παιχνίδι νοκ-άουτ, με τον κερδισμένο της αναμέτρησης αυτής να παίρνει το εισιτήριο για το final-4 του Αγρινίου στο οποίο έχουν προκριθεί ήδη Ξάνθη και Ολυμπιακός. 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κυρίτσης (78' Μύρτα), Κοσκινάς, Μωραίτης, Κουτσομήτης (46' Αρκούδας), Σεμπάστιαν, Λημνιός, Λαζαρίδης, Νάτσος, Παπαδόπουλος (80' Κατσάρας), Σκόνδρας (46' Παναγιωτόπουλος), Κατράνης (59' Κουτρούλης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαρκαντώνης, Κωτσόρος, Ζαρκαδούλας, Ευαγγέλου, Μπόκιας, Τζελέφας, Συκάς, Οικονομίδης (62 'Γκλίνι), Βουκελάτος (46' Κανελόπουλος), Μπιμάι, Δρακάς,  


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ...ΕΔΩ

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top