SL-K17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

PDF Print E-mail
Sunday, 03 November 2013 17:36 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Νέα εντός έδρας επιτυχία για την ομάδα Κ17 του Παναθηναικού που επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου κι έπιασε τους 13 βαθμούς στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Το συγκρότημα του Κώστα Φρατζέσκου μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, όμως κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο που παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με απευθείας φάουλ του Σερβιλάκη, με τους φιλοξενούμενους όμως να απαντούν στην επανάληψη με τον Κολλά και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.

Οι πράσινοι που είχαν μία φλύαρη υπεροχή πήραν τελικά την νίκη χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Γιώργου Αγγελόπουλου που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου και με ένα μονοκόμματο σούτ έγραψε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιάννης Αναστασίου με τον Νίκο Νταμπίζα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Βασίλας, Στρατήγης, Αθανασόπουλος, Μπαλατσούρας, Σερβιλάκης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ', Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Λάμπρου.

Έπαιξαν και οι Μεράι, Ρούμπος και Κουντουριώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κυρίτσης, Κοσκινάς (81’ Κυριλίδης), Μωραΐτης, Νάτσος, Χρουστιέλ, Μανιώτης, Δαλκαφούκης, Γιαταγανάκης, Κολλάς (71’ Παναγιωτόπουλος), Λημνιός, Λαζαρίδης.

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top