YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: «Σφράγισε» την πρόκριση στο final-4 ο Ατρόμητος

PDF Print E-mail
Sunday, 24 April 2016 15:12 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ17 του Ατρόμητου και του Αστέρα, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του «Ηφαίστου», για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Η ομάδα του Αστέρα προηγήθηκε στο 35' με τον Κανελλόπουλο και τρία λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ τον Απειρανθίτη. Οι παίκτες του Βασίλη Καλτσή κατάφεραν να μειώσουν πριν από το τέλος του ημιχρόνου με τον Μοιρασγεντήδίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές, έκλεισε τον Αστέρα και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης πάλι με σκόρερ τον Μοιρασγεντή (2-2). Στην συνέχεια έχασε κι άλλες ευκαιρίες για το 3-2 που δεν ήρθε αλλά και που δεν χάλασε το κέφι και τη χαρά όλων για την μεγάλη πρόκριση στα play off.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίχτες και τεχνικό επιτελείο, ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν την πρόκριση στο final-4, όπου εκεί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Super League.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λιβησιανός, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Βιταλιώτης, Κιτσόπουλος, Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Κούκρας, Δόσης, Κακοσίμος. Επαιξαν και οι Νάζος, Χατζοβασιλάκης, Ασλάνι, Ψαράκης και ο Τριμμάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Φωτόπουλος, Ζήσης Γ., Αντζουλάς, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Γεωργόπουλος, Κανελλόπουλος, Τερεζίου, Καρακίτσος, Τσέκος, Μπινιώρης, Ντίνε, Ρούνης, Τάκος, Μανωλάκος

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ