YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-3

PDF Print E-mail
Saturday, 23 April 2016 20:27 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ισόπαλη 3-3 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι που έγινε στο «Στάθης Τσανακτσής», για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 48' με τον Σωκράτη Πατίλα, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Ψαρράς έφερε το μάτς στα ίσα (1-1) για τον ΠΑΣ, με όμορφο πλασέ.

Στο 62' και στο 65' με τους Λιάσο και Παπαδόπουλο αντίστοιχα, ο ΠΑΣ έκανε το σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και με βοήθειες που ήρθαν από τον πάγκο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 80' και στο 83'. Αρχικά ο Γεωργούσης μείωσε σε 3-2 και τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Παναιτωλικού ισοφάρισε σε 3-3 με αυτογκολ του Σιώζου.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Λάζαρος Σέμος): Πατσιούρας, Νούτσος, Κιτσάκης, Σιώζος, Μπελλάς, Λιάσος, Λιάπης (63' Καμπότας), Κωσταμένας, Παπαδόπουλος, Ψαρράς (52' Κωσταμένας), Ρίζος (96' Λαμπίρης).

Παναιτωλικός (Γιώργος Ταράσης): Καλαντζής Λιάβας (70' Δημητρέλης), Μπακογιάννης, Ντόβας (46' Ντόβας), Τσιγγαράς, Τσιαντής Πατίλας, Καββαδίας, Λαγός (82' Αριστόπουλος), Γεωργούσης, Αλομπισάτ.

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ