YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0

PDF Print E-mail
Wednesday, 20 April 2016 19:50 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι "αιωνίων" κόντρα στον Παναθηναικό για τις ομάδες Κ17, επικρατώντας με 1-0. Χρυσός σκόρερ για τους "ερυθρόλευκους" ο Κωστανάσιος στο 14ο λεπτό.

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναικού στο ντέρμπι "αιωνίων" που διεξήχθη στο Ρέντη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος K-17 της Super League.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 14'  με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κωστανάσιος μετά από ασίστ του Ξενιτίδη

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη που έχει προκριθεί ως πρώτη στο Final-4 του Περιστερίου (12-14/5) αύξησε έτσι την διαφορά της στους 10 βαθμούς από τον 2ο Ατρόμητο Αθηνών αφού μετά από 23 αγώνες έχει 53β και ο αντίπαλος της 43.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης (58' Χατζηχρηστου), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Αντωνόπουλος), Πέιος (63' Αγγελόπουλος), Βοϊλης (74' Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Καμπετζής (67' Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Νικολογιάννης (46' Μανιδάκης), Ζερβόπουλος (46' Καλομοίρης), Βαρέσης (46' Σπίνος), Αποστολάκης (82' Λώλος), Σκεντεράι, Σβέιν, Γιαούπι, Δημητρούλας (72' Ξεπαπαδάκης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας μετά από τον αγώνα σημείωσε: "Ήταν μια ακόμη νίκη για εμάς. Σε πολλά πράγματα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι για την τελική φάση του Πρωταθλήματος".

Share
 



powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ