YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Το πανόραμα του τελικού του Πρωταθλήματος Κ15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014 14:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Super League διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Κ15 και το Σάββατο 5 Απριλίου στις 15:00 θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους.

Η χαρά του παιχνιδιού, η εκπαίδευση, η συλλογή εμπειριών για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, αλλά και η ευγενής άμιλλα, το fair play είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν οι πρωταγωνιστές του τελικού, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές στις δηλώσεις τους, τις οποίες θα διαβάσετε παρακάτω.

Δείτε επίσης, στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2013-2014, καθώς και αναλυτικά στοιχεία (ομαδικά και ατομικά στατιστικά, συμμετοχές και τέρματα) των ομάδων που συμμετέχουν στον Τελικό του Πρωταθλήματος Κ15, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού,  το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 15:00. Αναλυτικά:

 

ΠΑΟΚ

Αλέξης Τασούλης (προπονητής)

«O τελικός του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικός για μας ως προς το κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όπως φυσικά και της συλλογής εμπειριών για τους ποδοσφαιριστές μας.


Το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τίτλο που εκτός των άλλων, είναι αυτονόητο ότι θα αποτελέσει και την ανταμοιβή των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς.


Θα πρόκειται, αν μη τι άλλο για την επιβράβευση των προσπαθειών των παιδιών που προσπάθησαν και προσπαθούν σκληρά να συνδυάσουν το δύσκολο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα με τα όνειρά τους γύρω από το ποδόσφαιρο.


Εύχομαι να γίνει ένα καλό, ανοιχτό κι ενδιαφέρον παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των ποδοσφαιριστών και της δυναμικής των δύο ομάδων και αυτή η γενιά των ποδοσφαιριστών να συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Γιώργος Παπαθανασίου (αρχηγός)

«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ τον αντίπαλο, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό του. Είναι αρκετά ποιοτική ομάδα και δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς. Από την άλλη, είμαστε μια ομάδα που φέτος ο βασικός της στόχος ήταν η πρώτη θέση στον όμιλο μας, κάτι που πετύχαμε.


Και το πετύχαμε μέσα από σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά πρότυπα που ακολουθούν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.


Στον τελικό θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας και στους ανθρώπους της ομάδας που μας στηρίζουν και είναι κοντά μας. Πιστεύω πως το μυστικό για τη νίκη είναι η απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και η πίστη στις δυνατότητές μας».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τάσος Θέος (προπονητής)

Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και στόχος μας τώρα είναι να κάνουμε και το τελευταίο βήμα που απαιτείται, προκειμένου να κλείσει με ακόμη καλύτερο τρόπο η σεζόν.


Ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα δύσκολο, πάντα απαιτητικό και χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και θέληση.


Καθημερινά δουλεύουμε με τα παιδιά στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσπαθούμε να τους κάνουμε όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς ανθρώπους. Συνετούς ανθρώπους, ικανούς να στέκονται στην κοινωνία και να μπορούν να προστατεύουν τους εαυτούς τους.


Σε μία ηλικία όπως αυτή, τα παιδιά ακόμη «πλάθονται» και στόχος μας είναι να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια για να βελτιώνονται διαρκώς. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, όπως προείπα.


Εύχομαι ο τελικός να είναι γιορτή. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερες γιορτές και τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν σε τέτοιο κλίμα. Εύχομαι παράλληλα, εάν το αξίζουν, τα παιδιά μου να είναι εκείνα που θα πανηγυρίσουν στο τέλος! Πάνω από όλα εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι!

 

Γιώργος Αγιώτης (αρχηγός)

Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Τον ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά πως για να κερδίσουμε χρειάζεται προσπάθεια, θέληση, πάθος, αλλά και τύχη. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν τον ρόλο τους και για να έρχονται τα αποτελέσματα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να υπερτερείς του αντιπάλου και να έχεις και την τύχη με το μέρος σου.


Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Δουλεύουμε όπως το κάνουμε όλη τη χρονιά και στόχος μας, εκτός από το να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε, είναι και να το να κατακτάμε τίτλους. Και τώρα, με αυτό τον τελικό, μας δίνεται η δυνατότητα να κατακτήσουμε έναν τίτλο.


Στον Ολυμπιακό διδασκόμαστε πώς να γινόμαστε καλύτεροι, πώς να έχουμε επιτυχίες, αλλά περισσότερο από όλα, μαθαίνουμε πώς να σεβόμαστε το άθλημα, να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να εξασκούμε το fair play. Μακάρι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν το αξίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Είμαστε έτσι κι αλλιώς υπερήφανοι για τη δουλειά μας.

 

*Δείτε τα στατιστικά στοιχεία εδώ

 

*Δείτε το ρόστερ του ΠΑΟΚ εδώ

 

*Δείτε το ρόστερ του Ολυμπιακού εδώ

Share
 

Τελευταία Νέα

Νέα Ομάδων Κ17 04.06.2014

SL-K17: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
SL-K17: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Νέα Ομάδων Κ17 04.06.2014

SL-K17: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-3
SL-K17: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-3

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ 04.06.2014

Γιατί “χαλάνε” τα παιδιά όταν γίνονται άντρες;
Γιατί “χαλάνε” τα παιδιά όταν γίνονται άντρες;

Νέα Ομάδων Κ20 04.06.2014

SL-K20: ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
SL-K20: ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Νέα Ομάδων Κ20 04.06.2014

SL-K20: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)
SL-K20: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα Ομάδων Κ15 04.06.2014

Μία συγκλονιστική φωτογραφία: Ο νικητής παρηγορεί τον ηττημένο!
Μία συγκλονιστική φωτογραφία: Ο νικητής παρηγορεί τον...

Νέα Ομάδων Κ17 04.06.2014

SL-K17: SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
SL-K17: SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

Νέα Ομάδων Κ20 04.06.2014

SL-K20: ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ 3-2
SL-K20: ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ 3-2

Νέα Ομάδων Κ20 04.06.2014

SL-K20: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0
SL-K20: ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

Νέα Ομάδων Κ20 04.06.2014

SL-K20: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΗΣ 2-1
SL-K20: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΗΣ 2-1
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top