YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

K15: Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή

PDF Print E-mail
Wednesday, 18 May 2016 14:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Φιλική νίκη με 4-1 πήρε ο Ολυμπιακός επί του Ηρακλή σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τη νίκη, χάρη στα γκόλ των Κουλουριώτη, Φέκκα, Τσακίρη και Μούγιου (π). Το τέρμα του Ηρακλή (3-1) σημείωσε ο Διγκόζης.

Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Θόδωρο Ελευθεριάδη ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης. Ο παλαίμαχος άσος και του Ολυμπιακού έμεινε εντυπωσιασμένος από τις φοβερές αλλαγές στο Προπονητικό Κέντρο και δήλωσε: "Ήταν μια καλή εμπειρία για τα παιδιά αυτό το φιλικό παιχνίδι και η επίσκεψη στην Αθήνα και στο Ρέντη. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και είδαμε πως δουλεύει ο Ολυμπιακός. Έχω πολλά χρόνια να έρθω στο Ρέντη και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σφύρλας, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσακίρης, Τσέργας, Γεωργαντής, Φέκκας, Κουλουριώτης/  Ντάκα, Τασιάς, Δεγαϊτας, Ράμα, Μούγιος, Κοτσιανούλης, Μικρός, Βεζύρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ15: Τουλκέρης, Τοπαλίδης, Γεωργάτος, Βαφειάδης, Δημητρακούδης, Χαριτάκης, Κανταρτζής, Διγκόζης, Αβραμίδης, Καλαϊτζάκης, Τουρσίδης/ Κουσίδης, Μπαλικτσής, Παπαδόπουλος, Δήμτσιος, Ντάμα, Παπαφιλίππου, Τοπίδης, Γαβαλίδης, Κορομπίλης.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ