YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Τελικό της Super League K-15

PDF Print E-mail
Saturday, 23 April 2016 16:46 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Για τα Γιάννινα αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής η αποστολή της Κ-15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμμετάσχει στον τελικό του Πρωταθλήματος της Super League.

Το συγκρότημα του Νίκου Τοπολιάτη θα κοντραριστεί με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Super League που είναι προγραμματισμένος για την Μεγάλη Τρίτη (16:30) στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".

Οι Παίδες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη και "πετούν" για τα Γιάννινα όπου θα έχουν άλλες δυο προπονήσεις την Κυριακή και τη Μεγάλη Δευτέρα.

Στα Γιάννινα θα ταξιδέψουν 21 ποδοσφαιριστές και θα επιλεχθούν οι 18 για τον Τελικό.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Βεζύρης Άγγελος, Σφύρλας Νικόλαος, Καλλιμούκος Χαράλαμπος, Ζυμπίδης Σάββας, Μποσκουϊδης Αναστάσιος, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Τσέργας Βασίλειος, Ράμα Αστρίτ, Μπουλάρι Εμιλιάνο, Γλυνός Ιάσων, Χρυσικός Μάριος, Μούγιος Κωνσταντίνος, Κουλουριώτης Φίλιππος, Μαρτίνης Απόστολος, Φέκκας Γιώργος, Μικρός Γιώργος, Κοτσιανούλης Απόστολος, Τσακίρης Ιωάννης, Γεωργαντής Αλέξανδρος, Τασιάς Γιώργος, Κωνσταντινίδης Χρήστος.


Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ