YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ολοκληρώθηκε το 8ο Τουρνουά Φιλίας του δήμου Μάνδρας -Μια υπέροχη νεανική γιορτή με πρωταγωνιστές ταλαντούχους μαθητές! (Βίντεο+Photos)

PDF Print E-mail
Tuesday, 16 June 2015 12:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με μια πανέμορφη τελετή λήξης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/6) το 8ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Μάνδρας.

Η διοργάνωση των Σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων, είχε σκοπό τη δημιουργία ευκαιριών για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων των μαθητών/τριών στον αθλητισμό, την ισόρροπη ψυχοσωματική ανάπτυξή τους και την καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους, καθώς και τη συνέχιση της αθλητικής παράδοσης της χώρας μας.

Η Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας κ. Ιωάννα Κριεκούκη και ο επόπτης του αθλητικού οργανισμού  κ. Ιωάννης Γρίβας μιλώντας στο Sports-academies.gr έδωσαν συγχαρητήρια στις ομάδες των Σχολείων για την αγωνιστικότητά τους και τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευχαρίστησαν επίσης τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους Γυμναστές και Προπονητές των σχολείων για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά όπως επίσης και τους εθελoντές.

Δήμαρχος κ. Ιωάννα Κριεκούκη:

Το τουρνουά μας είναι θεσμός (8η χρονιά) και θεωρώ επιβεβλημένο ο Δήμος να στηρίζει με κάθε τρόπο τη νεολαία μας και σαφώς σε όλη αυτή την προσπάθεια σύμβάλουν πάρα πολλοί παράγοντες. Ο δήμος πρέπει να δώσει όλα αυτά που μπορεί και αυτά που δεν μπορεί ακόμη. Ο Μπέκας ο Βαγγέλης έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο σε αυτή την προσπάθεια είναι άλλωστε ένα δικό μας παιδί που δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Οι συνεργάτες μας εδώ στον δήμο ο Γρίβας ο Γιάννης έχει αναλάβει απο φέτος την εποπτεία του αθλητικού οργανισμού γενικά φροντίζουμε και όχι μόνο σε αυτό το επίπεδο (ποδόσφαιρο) και στο Μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα να τα στηρίζουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γιατί θεωρώ ότι η νεολαία μας πρέπει να στηριχτεί με αυτόν τον τρόπο, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και σαν χώρα.

Γιάννης Γρίβας:

Είναι μία μία εκδήλωση που προσπαθούμε να καθιερώσουμε με σκοπό να προάγουμε το αθλητικό κομμάτι του δήμου μας. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την βοήθεια που μας παρείχαν καθώς και τους εθελοντές –πολίτες του δήμου μας που συμβάλλανε στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού.

Στο Sports-academies.gr μίλησε και ο διακεκριμένος καθηγητής φυσικής αγωγής κ.Βαγγέλης Μπέκας ο οποίος είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης:

Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ’ όλα είναι ότι αυτή η μικρή κοινωνία των παιδιών κατάφερε και γέμισε για πάρα πολλές μέρες το γήπεδο με γονείς, με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπάνε πρώτα απ’ όλα τα παιδιά. Κατάφερε μέσα στο γήπεδο να έχει μία κοινωνία χωρίς διακρίσεις, χωρίς προβλήματα και υγιή ανταγωνισμό και απ’ έξω να είναι γεμάτο πέρα απο φιλάθλους γεμάτο εθελοντές και ανθρώπους που είχαν διάθεση να προσφέρουν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάτι πάρα πολύ όμορφο που τουλάχιστον όχι μόνο τα παιδιά αλλά και ολόκληρη την πόλη την κράτησε σε αγωνία και σε εγρήγορση εδώ και δύο μήνες.

Το κέρδος δεν είναι το μετάλιο το κέρδος είναι ότι διαμορφώνουνε μία κοινωνία η οποία έχει υγιής βάσεις και χωρίς να χρειάζεται κανόνες και νόμους γιατί κανόνες και νόμους πολλές φορές χρειάζονται αυτοί που έχουν διάθεση να τους παραβούνε και όχι αυτοί που τους εφαρμόζουν επειδή πάντα προσπαθούνε να κάνουν το καλό.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Αραβίδης (ΑΕΚ) και Στάθης Ρόκας (Ολυμπιακός Βόλου), όπως και οι προπονητές της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναικός κ. Βαγγέλης Σάμιος και κ.Βαγγέλης Λάππας.

Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους νεαρούς αθλητές, ενώ παράλληλα μοίρασαν αυτόγραφα δίνοντας και τις κατάλληλες συμβουλές.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο Sports-academies.gr:

Χρήστος ΑραβίδηςΕίναι πολύ ευτυχές το γεγονός οτι μικρά παιδιά μπορούνε και αγωνίζονται στις μίνι γιορτές που διοργανώνει ο κάθε δήμος απο εκεί και πέρα η χαρά του αθλητισμού πιστεύω οτι αντιπροσωπεύει αυτό που είδαμε όλοι σήμερα. Ο κ.Μπέκας έβαλε το δικό του ληθαράκι στην προσπάθεια αυτή και θα ήθελα να τον συγχαρώ. Είναι προσωπικός μου φίλος και εξαιρετικός επαγγελματίας.

Στάθης ΡόκαςΉταν μία πάρα πολύ όμορφη γιορτή. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Ως αναφορά τον Βαγγέλη τον Μπέκα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει, είναι γνώστης του αντικειμένου και είναι πάντα κοντά στα παιδιά.

Βαγγέλης ΣάμιοςΌταν είναι επίκεντρο το παιδί τα πάντα είναι τέλεια. Αυτή η προσπάθεια που γίνεται απο τον Δήμο Μάνδρας είναι κάτι πολύ καλό, με ψυχή τον Βαγγέλη τον Μπέκα και τους συνεργάτες του. Δεν  περίμενα να βρώ τόσο ωραία πράγματα εδώ που ήρθα και μακάρι να γίνονται σε όλους τους δήμους της χώρας και να παραδειγματιστούν απο αυτή την ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ και έβαλα ένα ληθαράκι στην προσπάθεια αυτή έστω και την τελευταία ημέρα

Βαγγέλης ΛάππαςΈνα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Βαγγέλη τον Μπέκα για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση. Τέτοιες εκδηλώσεις τις έχουν ανάγκη τα παιδιά και εύχομαι όλο αυτό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.

Η τελετή λήξης

Όλοι οι αθλητές κατά την τελετή λήξης παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για την συμμετοχή τους στο τουρνουά φιλίας στο οποίο μεγάλος χορηγός ήταν το ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤΣ SOCCER CAMP. Μάλιστα ορισμένοι μαθητές πήραν και δωρεάν συμμετοχή στο κορυφαίο κάμπ της Ελλάδας που διεξάγεται 1-5 Ιουλίου στην Αθήνα, μετά απο ψηφοφορία ανάδειξης των κορυφαίων του τουρνουά.

  


* Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook για να δείτε το σχετικό Photostory. Κλίκ ... ΕΔΩ


Share
 
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin




YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.