YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ταλέντο του Ολυμπιακού στο Αμβούργο;

PDF Print E-mail
| Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ποιος ποδοσφαιριστής, του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Αμβούργου; Ποιός ο ρόλος του Μπέρντ Στόρκ; Το sports-academies.gr έχει για μια ακόμα φορά αποκαλυπτικό θέμα!

Ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του. Ο λόγος για τον Νίλς Ψυχογιό ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με εξάμηνο δανεισμό απο τους ερυθρόλευκους στον Φωστήρα με σκοπό να ''ψηθεί''.

Ο ταλαντούχος άσος ο οποίος είναι γεννημένος το 1995, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή περίοδο με την φανέλα του ''φονέα των γιγάντων'' και ήταν ζήτημα χρόνου να εντοπιστεί απο τα ''λαγωνικά'' του Αμβούργου, τα οποία ταξίδεψαν δύο φορές στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Οι Γερμανοί σύμφωνα με πληροφορίες δεν έμειναν εκεί. Ζήτησαν απο τον συμπατριώτη τους και πρώην επικεφαλή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπέρντ Στόρκ την άποψη του, για τον παίκτη και εκείνος εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια.

Άλλωστε είναι γνωστό οτι εδώ και κάποιους μήνες υπάρχει μία άτυπη συνεργασία του Στόρκ με τους ερυθρόλευκους, με σκοπό να προωθηθούν κάποια ταλέντα της Ακαδημίας πρός Γερμανία μεριά.

Πρώτα ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Γερμανό προπονητή έστειλαν τον Νίκο Ιωαννίδη στην Χάνσα Ροστόκ, στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ολλανδικής Τσβόλε, για περίπου ένα εξάμηνο και κατέληξε στην Ντόρτμουντ με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε στην Φούλαμ και τώρα ο Νίλς ψυχογιός στο Αμβούργο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγραψαν στην Γερμανία σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (17/1) στις εγκαταστάσεις του γερμανικού συλλόγου, ο Ψυχογιός είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, βγάζοντας και δύο ασίστ.

Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει οτι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Φαίνεται τελικά πως αυτό το πρότζεκτ αρχίζει να αποδίδει καρπούς και σε αυτό μερίδιο της επιτυχίας διεκδικεί και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βοηθά τα δικά του παιδιά, να βρούν τον δρόμο τους.

Παρασκήνιο: Ο Εν λόγω παίκτης τους τελευταίους μήνες άλλαξε μανατζερική στέγη και συνεργάζεται πλέον με την εταιρία A.D. Global Management του Τάσου Δανιά η οποία έχει αρκετές συνεργασίες στον εξωτερικό.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος ατζέντης πρίν απο δύο χρόνια είχε φέρει προτάσεις απο ομάδες της Ισπανίας κ' της Γερμανίας για τον επιθετικό του Ολυμπιακού Γιώργο Καναβέτα. 

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ