YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1

PDF Print E-mail
Sunday, 13 April 2014 07:21 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη του Απόλλωνα με 3-1, στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Η εμφάνιση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή, αλλά η διαχείριση του ματς από τον Μπέρντ Στόρκ και τους ποδοσφαιριστές του υποδειγματική.

Οι ερυθρόλευκοι που έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν με αυτοπεποίθηση και υπομονή και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Ψυχογιό και διπλασίασε τα τέρματα του στο 48' με τον Λάζιτς.

Στο 61' ο Πασαλίδης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ,  ο πορτιέρο του Απόλλωνα απέκρουσε με υπερένταση και στην επαναφορά της μπάλας ο Ιγνατίδης έκανε τρία τα γκολ του Ολυμπιακού.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 76' από τον Καλλέργη.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 63 πόντους σε 30 παιχνίδια, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε στους 34 βαθμούς σε 31 παιχνίδια.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Ρέντζης, Σωτηράκος, Βατουσιάδης, Βούρος, Παπασάββας, Λάζιτς (75' Γαρεφαλάκης), Λάτσικ (64' Νασιάκος), Ιγνατιάδης, Πασαλίδης, Ψυχογιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βεζύρης, Ξανθόπουλος, Χατζής, Μεταλλινός, Φερεντίνος, Καμαρά, Παπαευθυμίου (54' Μπέντας), Φουκαράς (56' Καλλέργης), Ντάφλας, Σελμανάι (54' Ντούνης), Δημογιάννης.


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top