SL-K20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Thursday, 30 January 2014 16:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Θριαμβευτής στο ντέρμπι των Νέων (κ20) ήταν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ, του Παναθηναικού με σκόρ 1-0 στο Κορωπί με σκόρερ τον Βλάχο.

Το παιχνίδι παρά το φτωχό σκόρ, ήταν πλούσιο απο φάσεις και με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Στο 24' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους πράσινους με τον Μαλντίν να παίρνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ωστόσο αστόχησε.

Στο 27' ο Σιώπης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Κότσαρης έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Ψυχογιού σε κόρνερ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο επερχόμενος Βλάχος με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για τους ''πειραιώτες''.

Στο 63' ο Βέργος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού απο κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότσαρη.

Οι πράσινοι στο 90' βρέθηκαν μία ανάσα απο την ισοφάριση όμως το καταπληκτικό τέρμα του Γεροκωνσταντή με ανάποδο γυριστό σούτ, ακυρώθηκε ως οφσαιντ.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης

Ολυμπιακός: Στρέζος, Γκούτσιος, Βλάχος, Βούρος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Νασιακόπουλος, Γιάνκοβιτς, Σιώπης (90'+ Λάτσι), Βέργος (79' Γαρεφαλάκης), Ψυχογιός.



Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top