YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 (BINTEO)

PDF Print E-mail
Sunday, 14 February 2016 14:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ωραίο παιχνίδι έγινε στα Γιάννινα όπου ο τοπικός ΠΑΣ και ο Παναθηναικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League. Το ματς πάντως επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του άσου των φιλοξενουμένων, Ανδρέα Ξηρού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά με σκοπό να πετύχουν ένα γκολ που θα τις έφερνε πιο κοντά στην νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο μάτς άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από κόρνερ του Ψαρρά, ο Μαυροπάνος σκόραρε, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη του ΠΑΣ και το ακύρωσε.

Στην συνέχεια οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου έβαλαν την μπάλα κάτω και δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 9' ένα δυνατό σούτ του Στάικου δεν ανησύχησε τον Κολιοφούκα. Στο 11' ο Παναθηναικός έφτασε κοντά στο 0-1 με τον Λάμπρου, όμως η καίρια παρέμβαση του Κολιοφούκα αποσώβησε τον κίνδυνο.

Η πίεση του τριφυλλιού απέδωσε καρπούς στο 12ο λεπτό όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Μαυρομάτης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1!

Στο 21' μετά απο κόρνερ του Μπουζούκη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε σε διπλό δοκάρι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως πέρασε την γραμμή της εστίας, όμως ο ρέφερι είχε διαφορετική άποψη καθώς θεώρησε πως στην συγκεκριμένη φάση υπήρξε επιθετικό φάουλ και έτσι το γκόλ δεν μέτρησε ποτέ..

Στο 36' ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση με τον Μαυροπάνο μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ψαρρά.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ οπισθοχώρησε και προσπάθησε να διαφυλάξει την ισοπαλία, αλλά και πάλι υπήρξαν 2-3 καλές στιγμές στο ματς, κυρίως από τους φιλοξενούμενους με τους Λάμπρου και Μίγγο οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Μυρσινιάς, Κανούργιος (46' Κιτσάκης), Καλύβας, Μαυροπανος, Τσιέπας, Ψαρράς Ι. (78' Τριάντος), Μούτσιος, Σιχλιμοίρης (69' Ζιώγας), Ραβάνης, Κόκκας Δ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κοτσάρης, Ξηρός (17' Αγιασιώτης- 83' Πίσπας), Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (78' Αγγελόπουλος), Στάικος, Λάμπρου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης

Στο νοσοκομείο ο Ξηρός

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη του Παναθηναικού Ανδρέα Ξηρού καθώς σε έξοδο που επιχείρησε ο Κοτσάρης στο 15' του αγώνα χτύπησε στο κεφάλι τον συμπαίκτη του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, λόγω διάσεισης.

Οι ενέργειες των ανθρώπων των δύο ομάδων ήταν άμεσες, ενώ προληπτικά του τοποθέτησαν στο στόμα κι ένα ειδικό σίδερο, για να μην του γυρίσει η γλώσσα.


Δείτε το βίντεο του ''passports.gr''':

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ