YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 0-2

PDF Print E-mail
Saturday, 06 February 2016 14:46 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης αποχώρησε η ομάδα Κ20 της Ξάνθης από το αθλητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναικού με 2-0, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Απ' την πλευρά του ο Παναθηναικός που ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος έδειξε αδυναμία να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες του - αλλά και επιπολαιότητα στα μετόπισθεν.

Η Ξάνθη προηγήθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν σε μια αντεπίθεση και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος βγήκε τετ τετ με τον Κότσαρη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος, καθώς το μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι και, σα να μην έφτανε αυτό, στο 76ο λεπτό, μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου και λάθος γύρισμα ο Σαμπανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντρέας Βλάχος (Παπαδόπουλος - Αλεξοπούλου) της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου (79’ Σιλβεστρίδης), Μίγγος, Κουντουριώτης (61’ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β., Πίσπας (61’ Λάμπρου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Πουλουκτσής, Κώστας (88' Βαφειάδης), Μπουνταγκίδης, Καπτέλι (52' Δημητριάδης), Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (68' Σαμπανίδης), Φασίδης.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ