YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Πήρε ταλέντο από την Βραζιλία ο Ατρόμητος

PDF Print E-mail
Friday, 05 February 2016 14:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ενίσχυση στα... άκρα για το τμήμα Κ-20 του Ατρόμητου με τον 19χρονο Βραζιλιάνο Εντουάρντο Ντε Φαρία!

Αποκλειστικό

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του προχώρησε ο Ατρόμητος. Η αναφορά στον 19χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Εντουάρντο, που αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Ιντερνασιονάλ.

Ο Εντουάρντο Ντε Φαρία όπως είναι το πλήρες όνομα του, έχει ενσωματωθεί απο τον Σεπτέμβριο στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη και όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανέμενε την έκδοση του δελτίου του. Το ζήτημα αυτό διευθετήθηκε και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει το ντεμπούτο με την φανέλα του Ατρόμητου στον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρούφ το Σάββατο 6/2.

Το αγωνιστικό του προφίλ

Ο Εντουάρντο, ο,τι κάνει το κάνει γρήγορα. Η ταχύτητα είναι το κύριο όπλο του. Του αρέσει να παίζει πάνω στη γραμμή και να πραγματοποιεί κούρσες με διαγώνιες κινήσεις. Διαθέτει καλή πάσα και σκοράρει συχνά αφου πατάει περιοχή.

* Να αναφερθεί πως εκπρόσωπος του παίκτη είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο ο οποίος πέρυσι τέτοια εποχή είχε φέρει στον Ατρόμητο ακόμα έναν βραζιλιάνο, τον ακραίο επιθετικό Ρονάλντο Χινάλτζι.


Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ