YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τσέκαρε τους Νέους ο Σίλβα!

PDF Print E-mail
Thursday, 04 February 2016 19:51 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών της Κ20 είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα την πέμπτη (4/2) στο μεταξύ τους "οικογενειακό" δίτερμα, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους αγώνες και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των μικρών οι οποίοι μέσα απο τέτοια φιλικά παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά. 

Σημειώνουμε επίσης ότι 4 παιδιά (Λάτσι, Τσιμίκας, Μανθάτης, Σάλιακας) από την ομάδα Νέων έπαιξαν προχθές με τον Αστέρα ενώ από την ακαδημία του συλλόγου προερχόντουσαν και οι Χουτεσιώτης και Βούρος, οι οποίοι επίσης ταξίδεψαν στην Τρίπολη.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν τα επόμενα χρόνια στο Ελληνικό στοιχείο αλλά και να αξιοποιήσουν την Ακαδημία τους, η οποία τους κοστίζει ''χρυσάφι''. 

Για την ιστορία το "οικογενειακό" δίτερμα ολοκληρώθηκε με νίκη της πρώτης ομάδας με σκόρ 4-0 με τον Ιντέγιε να πετυχαίνει χατ-τρικ ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Φορτούνης.


Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ