YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Σέντρα στο Πρωτάθλημα Novasports Super League K20 2014-2015

PDF Print E-mail
Friday, 29 August 2014 21:01 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Το Σάββατο 30 Αυγούστου ξεκινάει το Πρωτάθλημα Novasports Super League K20 2014-2015 με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, το οποίο διεξάγεται μεταξύ των ομάδων κάτω των 20 ετών των Π.Α.Ε. που συμμετέχουν στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της ‘Super League Ελλάδα’.

Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Κ20 θα διεξαχθούν σύμφωνα με την κλήρωση του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της ‘Super League Ελλάδα’ και το πρόγραμμα των συναντήσεων θα τηρηθεί επακριβώς, ως προς την γηπεδούχο κάθε αγώνα, με αυτό του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος ‘Super League ΟΠΑΠ’.

Στους αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League K20, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 20 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/1995 και έπειτα).Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται στους αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League K20 η συμμετοχή (Δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1994.

Για μια ακόμη χρονιά τα έξοδα μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Novasports Super League K20 θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από τη Super League. Επίσης, πραγματοποιείται αναλυτικός σχεδιασμός και προγραμματισμός για την οργανωμένη μετακίνηση, διαμονή και διατροφή των ομάδων για το σύνολο της αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το πρόγραμμα...ΕΔΩ

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top