YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Πλησιάζει η πρεμιέρα των Νέων (Κ20) της Νίκης Βόλου

PDF Print E-mail
Tuesday, 26 August 2014 20:09 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Το ερχόμενο Σάββατο (30/8) θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Οι νεαροί κυανόλευκοι μετά την εμπειρία που αποκόμισαν στα πρωταθλήματα υποδομών των προηγούμενων δύο ετών στη Football League θα συμμετάσχουν πλέον στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, μετά την πανηγυρική άνοδο στη Super League.

Ο τεχνικός Παντελής Βαρβέκης, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Ντανιέλ Μπατίστα, «χτίζει» την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο των Καναλίων, με σέντρα στις 11 το πρωί.

Διατηρώντας τον κορμό από την περσινή ομάδα, που πραγματοποίησε καλή πορεία στο βόρειο όμιλο της Football League Νέων, δίνοντας φιλικά και ενισχύοντας παράλληλα το σύνολό του με νεαρούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ο Παντελής Βαρβέκης δημιουργεί την κυανόλευκη ομάδα που θα κληθεί να δώσει τις δικές της «μάχες» στις ποδοσφαιρικές προκλήσεις που θα παρουσιαστούν απέναντι στις κορυφαίες ομάδες Νέων της χώρας.

Το ταξίδι θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο, όπου η Κ20 της Νίκης θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.

Οι Περιστεριώτες την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέλαβαν την 12η θέση με 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 19 ήττες, μαζεύοντας συνολικά 35 βαθμούς. Να τονιστεί πως οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν πρώτα την ομάδα του Περιστερίου, έπειτα τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Φιλικό τεστ με Απόλλωνα

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς σκληρές προπονήσεις είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης, που έδωσαν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα (δεν κρατήθηκε σκορ) την περασμένη Κυριακή με τον Απόλλωνα Καναλίων στα Κανάλια.

Οι κυανόλευκοι εμφανίστηκαν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, ενώ ο προπονητής από την πλευρά του είχε την ευκαιρία να κάνει τις δικές του δοκιμές, πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να δει σε τι ετοιμότητα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της πρεμιέρας.

Το πρόγραμμα των νεαρών κυανόλευκων περιλαμβάνει σήμερα ρεπό και από αύριο απογευματινές προπονήσεις, ενώ πρόβλημα για ακόμη μία χρονιά αποτελεί το γηπεδικό, καθώς η Κ20 της Νίκης προπονείται είτε στο γήπεδο του Αερινού, είτε στο Ριζόμυλο, είτε στα Κανάλια.

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα για την Κ20 αγωνίστηκαν οι: Γρηγοριάδης (70’ Μπουργάνης), Παπαγεωργίου (45’ Γεωργατζής), Αγγελής (45’ Μπλούχος), Ράπτης (60’ Αλντο), Μπρεγκάσι, Στρούγγης, Πέτσης (45’ Μουτζούρης), Νιαότης (45’ Καρακώστας), Ποζατζίδης (73’ Σουάρες), Ξόμπλιος (45’ Μ. Πάσχος), Μεταξούλης (45’ Σιώμος), Βασιλούδης (45’ Τσιάκος).


ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ - taxydromos.gr


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top