YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Επαγγελματίας ο Λίτσκας

PDF Print E-mail
Tuesday, 26 August 2014 04:36 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στην πρώτη ομάδα του Πανθρακικού ανήκει κι επίσημα πλέον ο 19χρονος Γιώργος Λίτσκας, καθώς τη Δευτέρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο νεαρός άσος γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Αλεξανδρούπολη και το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού.

Οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη, τον έφεραν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.Ο Γιώργος Λίτσκας έβγαλε όλο το στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα σκοράροντας μάλιστα στο νικηφόρο 1-0 επί της Χαποέλ Ρανανά.

Μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Κυρουβίδη, τον Γενικό Αρχηγό Χάρη Μαυρομάτη καθώς και τον προπονητή Άκη Μάντζιο που με εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα και με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη αλλά και όλους τους συνεργάτες του που με βοήθησαν ώστε να μάθω να λειτουργώ σε επαγγελματικά πλαίσια. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να τους δικαιώσω».

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top