YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Καλλονή: Επαγγελματίας ο Γιάννης Γιώργου

PDF Print E-mail
Friday, 22 August 2014 13:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την άνοδο στην επαγγελματική ομάδα του Γιάννη Γιώργου, ανακοίνωσε η Καλλονή 

Ο Γιάννης Γιώργου υπέγραψε την Πέμπτη 21/8 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος Ροδίτης εντάχθηκε πέρσι στις τάξεις της Κ20 της Καλλονής και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας δοκιμάστηκε στη μεγάλη ομάδα ακολουθώντας μάλιστα και το βασικό στάδιο στην Ιταλία. Ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε το πράσινο φως για την ένταξή του στο φετινό ρόστερ και ο νεαρός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aelk.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Νίκο Μιχαλάκη και όλη τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Επίσης στον προπονητή μου κύριο Γιάννη Ματζουράκη που με εμπιστεύτηκε και με ενέταξε στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους προπονητές μου κύριο Δημήτρη Γαβαλά, κύριο Πελέκη και κύριο Ρίππη από την Κ20 γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου τόσο στην Κ20 όσο και στη μεγάλη ομάδα.

Παράλληλα την οικογεέναι μου για τη συνεχή στήριξη τους».

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Γιώργου

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1996. Με καταγωγή από το χωριό Αφάντου της Ρόδου, ο μέσος επιθετικός Γιάννης Γιώργου ήρθε στην U20 την περίοδο 2013-2014 και φιλοδοξία του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στο μέλλον στο Μουντιάλ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Βιώνοντας το ποδόσφαιρο ως στάση ζωής και μέσο για να περνάει καλά, δηλώνει ότι το ντεπούτο του με την U20 της Καλλονής στην Superleague ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε.

Έχει παίξει στην ΑΕΡΑ Αφάντου (Α΄ Τοπικό), ενώ δοκιμαστικά περάσματα έκανε από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και την ισπανική Βαγιαδολίδ.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top