YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Νέοι του Παναθηναικού

PDF Print E-mail
Tuesday, 15 July 2014 04:14 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Ιατρικές εξετάσεις και προπόνηση στο Κορωπί η πρώτη μέρα για τους πράσινους.

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν την Δευτέρα το απόγευμα οι Νέοι του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Το παρών έδωσαν οι Σαμαράς, Χέντερ, Ρότσα, Σάμιος, Μαραγκός, Αλεξόπουλος, Λάππας και Μπαρτζώκας από πλευράς προπονητών του τριφυλλιού με τους Σάμιο-Μαραγκό να έχουν το γενικό πρόσταγμα και τον Χενκ Χέντερ να μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.

Από πλευράς των νεαρών ποδοσφαιριστών εκεί ήταν οι Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Γ', Αγγελόπουλος Β', Γεροκωνσταντής, Ζαφειράκης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαμίχα, Τουρούκης, Παπανικολάου, Βασίλας, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Χαλκιαδιάκης, Χατζηγιοβάννης, Λάμπρου, Σερβιλάκης, Ξηρός, Στάικος και Τούντορ.

Ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να ενταχθούν και κάποια παιδιά από την πρώτη ομάδα καθώς την φετινή σεζόν έχει αποφασιστεί όλοι όσοι αποτελούν το ρόστερ των Νέων να προπονούνται με την ομάδα Κ-20 και όχι με την πρώτη ομάδα και όταν το χρίζει η ανάγκη και τους φωνάζει ο Γιάννης Αναστασίου τότε να ανεβαίνουν πάνω.Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Υμεράι, Καραμίντζας, Ρούμπος, Χρυσικός και Τσόκρης οι οποίοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου το επιθυμούν.

Τους μίλησαν Σαμαράς, Σάμιος

Οι Γιάννης Σαμαράς, τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και Βαγγέλης Σάμιος, προπονητής των Νέων μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν ζητώντας τους να δείξουν την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα στην δουλειά που θα γίνει σε όλη την χρονιά.

Άλλωστε όπως τους εξήγησαν και όπως συμβαίνει και στον αγωνιστικό χώρο στον Παναθηναϊκό η Κ-20 αποτελεί τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας με πολλούς παίκτες των Νέων να είναι ήδη επαγγελματίες.

Για αυτό όπως τους εξήγησαν η αξιολόγηση είναι καθημερινή και δεν είναι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις και φυσικά και στην συμπεριφορά όλων εντός και εκτός γηπέδου.

Εργομετρικά και αιματολογικές

Την Δευτέρα το πρωί ένα γκρουπ των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις στο "Υγεία" και το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη με το δεύτερο γκρουπ.

Παράλληλα την Τρίτη θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά που θα γίνουν και πάλι σε δυο γκρουπ Τρίτη και Τετάρτη ενώ την Πέμπτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη ουσιαστική προπόνηση της νέας σεζόν.Καθώς την Δευτέρα το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, πάσες και δέκα λεπτά τακτική και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα χαλάρωμα και όχι μια δυνατή προπόνηση.

Την Παρασκευή οι Νέοι θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα και το Σάββατο μόνο το πρωί ενώ από την Δευτέρα 21 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια την φετινή σεζόν οι Νέοι του Παναθηναϊκού θα βγάλουν όλη την προετοιμασία τους στην Αθήνα και στο Απήλιον και δεν θα ταξιδέψουν στην Δράμα ή στην Κοζάνη όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών θα κλείσουν και τα φιλικά της προετοιμασίας με τους πράσινους να έχουν γίνει αποδέκτες ήδη αρκετών προτάσεων και να επιλέγουν τα καλύτερα.


Πηγή:prasinanea.gr

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top