YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ξεκινούν τα βάσανα για τους πρωταθλητές

PDF Print E-mail
Saturday, 05 July 2014 02:37 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Κ20 του ΠΑΟΚ, καθώς αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν σιγά σιγά οι προετοιμασίες για την…προετοιμασία! Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές πέρασαν αρχικά τον εργομετρικό έλεγχο και στη συνέχεια αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στην “Βιοϊατρική“.

Η πρώτη προπόνηση της Κ20 έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 7 Ιουλίου. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πρώτο στάδιο προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια και στη συνέχεια το τουρνουά της Μόσχας.

Εκεί ο ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστές στο σύνολό τους γεννημένους το 1996 και το 1997 θα αντιμετωπίσει την Πόρτο και τη Ντιναμό Μόσχας, που θα χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1993 και το 1994 στην πλειοψηφία τους, σε ένα τουρνουά που θα αποτελέσει μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τους ασπρόμαυρους, που σε περίπτωση που προκριθούν από τον όμιλο θα αντιμετωπίσουν και άλλους μεγάλους συλλόγους που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα.


Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top