YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K17: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-6

PDF Print E-mail
Saturday, 15 February 2014 21:49 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Εντυπωσιακοί ήταν Έφηβοι του Παναθηναικού, που πέρασαν νικηφόρα απο την Μυτιλήνη, επικρατώντας της Καλλονής με το εμφατικό 6-1 στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αγιασού, για την 10η αγωνιστική του 2ου γύρου, του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ.

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου επικράτησαν σχετικά άνετα όπως μαρτυρά και το τελικό 6-1

Το σκορ για το «τριφύλλι» άνοιξε μόλις στο 3’ ο Λάμπρου ο οποίος διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και στο 30’ ο Μεράι ανέβασε τον δείκτη στο 2-0.

Στο 32’ ο Ξύδας μείωσε για την Καλλονή σε 1-2, αλλά ο Μεράι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε στο 34’ το 1-3 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του τριφυλλιού συνέχισαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα μέσα σε 17 λεπτά να σκοράρουν τρεις φορές. Ο Λάμπρου στο 60’ έκανε το 1-4, ενώ ο Ρούμπος στο  74’ σημείωσε το 1-5 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του τριφυλλιού.

Το τελικό 1-6 διαμόρφωσε  ο Θεοχάρης στο 76’ .

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Παπάζογλου Φ., Θωμαΐδης (46’ Πιπεράς), Μπουλμπούλης, Βελετάκης, Βαγγελάκης, Παπάζογλου Θ. (46’ Νείρος), Ξύδας, Καραγεώργης, Δράκος (70’ Μερτζάνης), Σεφουλάι (75’ Γιαζιτζόγλου), Τηνιακός (80’ Κεραμίδας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Ζήκος, Θεοχάρης, Μίγγος, Μεράι, Κουντουριώτης, Λάμπρου, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης. Αγωνίστηκαν και οι Μπουζούκης, Ρούμπος, Σάμιος, Καλάβριας, Αλεξανδρής.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top