YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: Στον τελικό των Εφήβων ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Ατρόμητο (Vids+Photos)

PDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2016 22:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό της Superleague Κ17 μετά και την επικράτηση της Σκόντα Ξάνθης επί του Ολυμπιακού, το πήρε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη που πέτυχε με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου στις 18:00 το απόγευμα.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο. Την πρώτη σημαντική στιγμή στον αγώνα την είχε ο Ατρόμητος, όταν στο 20ο λεπτό ο Τριμμάτης μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή, έσπασε την μπάλα κοντά στην εστία, αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομάκρυναν τον κίνδυνο παραχωρώντας κόρνερ.

Τη δικιά του πρώτη καλή φάση στο ματς ο δικέφαλος του βορρά την έκανε δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 22’ ο Γκαργκαλατζίδης έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά και  αρκετά μέτρα άουτ.

Το γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους ήρθε στο 32ο λεπτό. Ο Γκαργκαλατζίδης με πολύ ωραία ενέργεια και με διαδοχικές προσποι΄σεις από τα αριστερά ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς του ''αστεριού'', έκανε τη σέντρα και με ωραία κεφαλιά ο Χατζηστραβός ‘ανοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα οι «Περιστεριώτες» μετά το γκολ που δέχτηκαν πήραν αρκετά μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Σιαμπάνη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς, με τον Τζοβάρα έχασαν μία καλή ευκαιρία να διευρήνουν το προβάδισμά τους περισσότερο. Στο 47ο λεπτό ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Στο 50’ η ομάδα του Βασίλη Καλτσή βρέθηκε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Ζαραφέτας από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε σουτ, με τον Σιαμπάνη να μπλοκάρει την μπάλα.

Μετά από αρκετή ώρα στο παιχνίδι η ομάδα του Ζαζόπουλου προβλημάτισε την άμυνα του Ατρομήτου. Στο 66 λοιπόν, ο Χατζηδίμπας με προσωπική ενέργεια βρέθηκε στα καρέ του Κίναλη και πριν σουτάρει ανατράπηκε από τους αμυντικούς με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σφυριξει την παράβαση. Την εκτέλεση του πέναλτι την ανέλαβε ο ίδιος, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας των τυπικά φιλοξενούενων πέφτοντας στην αριστερή του γωνία απόκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να μεταφέρει τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποια σημαντική φάση.

Να επισημάνουμε ότι ο Σαλαμούρας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

 

Διακριθέντες

Από πλευράς ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Τζοβάρας, Χατζηστραβός και Γκαργκαλατζίδης.

Από πλευράς Ατρόμητου κορυφαίοι ήταν οι Κίναλης-Ζαραφέτας.

 

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (64’ Λυρατζής), Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης, Χατζηδίμπας (77’ Υφαντίδης), Τζοβάρας, Χατζηστραβός (87’ Μίσκοβιτς), Αηδονίδης (75’ Σαλαμούρας), Γκαργκαλατζίδης (92’Γαϊτανίδης).

Ατρόμητος: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι (86’ Μαρκουλάκης), Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασίλης (80’Κιτσόπουλος), Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Τριμμάτης, Ίμερι (65’ Δόσης), Κακοσίμος (80’ Παναγιωτίδης).


*Δείτε εδώ το σχετικό Photostory

Θα ακολουθήσoυν βίντεο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova...ΕΔΩ


Επιμέλεια: Γκίνης Χρήστος

Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ