YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ο Αλέξανδρος Δόρης του ΠΑΣ Φλώρινα στην Κ17 της Βέροιας

PDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2014 15:44 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Φλώρινα θα αγωνίζεται στην SuperLeague τη νέα σεζόν με την ομάδα κ17 της ΠΑΕ Βέροια.

Ο λόγος για τον 16χρονο Αλέξανδρο Δόρη που ανήκε στον ΠΑΣ Φλώρινα και στην Ακαδημία του για 6 χρόνια.

Ως παίχτης των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα και μάλιστα ως αρχηγός, ο Δόρης κατέκτησε πολλά τουρνουά αλλά και δύο Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας. Μάλιστα στο τουρνουά Βόρρας CUP το 2011 αναδείχθηκε MVP των αγώνων.

Πέρα από τα παραπάνω ο Δόρης ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Φλώρινας ενώ κλήθηκε και στην ομάδα της 3ης Περιφέρειας.

Ο Δόρης που αγωνίζεται ως αμυντικό και επιθετικό χαφ είχε 10 επίσημες συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα την περασμένη σεζόν ενώ σύμφωνα με τον προπονητή της Κ17 της Βέροιας ήταν από τους καλύτερους παίχτες των δοκιμαστικών της ομάδας της Ημαθίας το καλοκαίρι που διανύουμε.

Η μεταγραφή του Δόρη αποτελεί την 4η μεταγραφή παίχτη των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα σε ομάδα SuperLeague, το φετινό καλοκαίρι ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ομάδας.

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Παπαγιάννη η ομάδα της Κ17 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα δώσει φιλικό με τον ΠΑΣ Φλώρινα στα πλαίσια της μεταγραφής του Δόρη.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top