YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Η ''πρώτη'' των Εφήβων του Παναθηναικού!

PDF Print E-mail
Monday, 21 July 2014 18:07 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί στο Κορωπί η ''Πρώτη'' της Κ17 του Παναθηναικού.

Το παρόν σε αυτήν έδωσαν 14 άτομα, γεννημένοι μόνο το 1998.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο Απήλειον το πρωί της Δευτέρας, ήταν οι Ξενόπουλος, Σαμπατάκος, Οικονομόπουλος, Ζήκος, Μανιός, Ντουσάι, Βαλμάς, Σάμιος., Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης, Θεοχάρης και Βραχάλης.

Ο Κώστας Φραντζέσκος αφού καλωσόρισε του αθλητές πίσω στις προπονήσεις μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τους ζήτησε να δείξουν την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα στην δουλειά που θα γίνει ενόψει της νέας χρονιάς.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πήραν καινούργιο αθλητικό υλικό και πέρασαν απο εργομετρικά τέστ. Το ραντεβού μαζί τους ανανεώθηκε για την Τετάρτη το απόγευμα στις 5μ.μ προκειμένου να μπούν σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης.

Αύριο Τρίτη περνούν απο εργομετρικά οι 99άρηδες.


Το προπονητικό Τίμ

Την φετινή χρονιά ο Κώστας Φρατζέσκος θα έχει στο πλευρό του και τον Χενκ Χέρντερ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει συμβουλευτικό ρόλο ενώ θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα και το ασκησιολόγιο για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. 

Το Ρόστερ

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού προσανατολίζονται να φτιάξουν μία ομάδα την φετινή περίοδο και για τον λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις καθώς αυτή τη στιγμή το ρόστερ αποτελείται απο 33 παίκτες.

Το δύσκολο αυτό κομμάτι θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Σαμαράς τεχνικός διευθυντής και ο νέος Συντονιστής των πράσινων Ακαδημιών, Χενκ Χέρντερ.


Επιμέλεια: Τάσος Περδίκης

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top