YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-15: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

PDF Print E-mail
Sunday, 07 February 2016 23:39 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με εκείνους του Ατρόμητου, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την τέταρτη αγωνιστική στον τρίτο γύρο του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα, και πλέον μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΟΣΦΠ.

Το εν λόγω αποτέλεσμα πάντως αδικεί την προσπάθεια των «πράσινων» οι οποίοι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες που έμειναν όμως αναξιοποίητες, με τους Ντοματά και Ηλιάδη.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν πιο ψηλά, ακόμα κι έτσι όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στον Παναθηναϊκό. Με τον Καραγιάννη να βγαίνει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ανέτρεψε στο 75’ αλλά δεν αποβλήθηκε όντας τελευταίος παίκτης...

Ο Μαυρουδής ανέλαβε την εκτέλεση, δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, ενώ και στην επαναφορά της μπάλας «έπιασε αέρα», στην προσπάθειά του να σουτάρει, με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι τέλους!

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Ζαγαρίτης, Σερπέζης,  Τζαβίδας, Ηλιάδης (56’ Αλεξόπουλος), Ντοματάς (62’ Καραγιάννης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Αναμένεται)

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ