YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-15: SKODA ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-3

PDF Print E-mail
Sunday, 07 February 2016 18:35 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σ' αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στα ''πηγάδια'' ο Ηρακλής επικράτησε 3-2 της Ξάνθης και αναρριχήθηκε στην 2η θέση!

Οι νεαροί παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία μετουσιώθηκε με 2 όμορφα τέρματα του Καλαϊτζάκη στο 25′ και του Αβραμίδη στο 32′..

Στην Β' ημίχρονο, οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη αντέδρασαν και μείωσαν σε 1-2 στο 52' με γκολ του Σπυριδωνίδη, ενώ έφτασαν στην ισοφάριση στο 62' με τέρμα του Γράβα, όμως ο Ηρακλής δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη καθώς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αβραμίδη στο 78ο έκανε το 2-3 και απέδρασε με τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Γκώγος - Τζεβελεκίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ: Μπαμπούρης, Ποδαρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Κιούπης (60' Τσιλιγγίρης), Γκατζόγιας (77' Μεμέτ Φουρκάν), Γράβας, Κοντάκης, Σπυριδωνίδης, Τηλαβερίδης (70' Λυκίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τουλκέρης, Τοπαλίδης, Γεωργάτος, Ποπίδης, Δημητρακούδης, Χαριτάκης, Διγκόζης, Κανταρτζής, Αβραμίδης, Καλαϊτζάκης, Τουρσίδης. Έπαιξαν και οι: Δήμας, Κορομπίλης, Ντάμα, Παπαφιλίππου.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ