YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός! Η αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υποδομής το Σαββατοκύριακο (19-20/3)

PDF Print E-mail
Monday, 21 March 2016 19:30 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο (19-20/3). Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες Κ-20, Κ-17, Κ15, Κ-14, Κ-13, Κ-11, K-10 και Κ-9 των Πειραιωτών. Το Σάββατο (26/3) ο "τελικός" με ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού:

Super League: Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Super League είναι και οι τρεις ομάδες του Ολυμπιακού!

Οι Νέοι μετά από τη νίκη τους στην Τρίπολη έφτασαν τους 65 βαθμούς στο Πρωτάθλημα Super League K-20 και είναι στην 1η θέση με 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει 24 αγώνες. Η ομάδα θέλει 7 αγώνες για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι είναι αήττητη!

Οι Έφηβοι είναι και εκείνοι στην κορυφή του Πρωταθλήματος Super League K-17 έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Ατρόμητο ο οποίος έχει 20 αγώνες έναντι 19 του Ολυμπιακού. Στην τελική φάση προκρίνονται δυο ομάδες από τον Α' όμιλο και ο Ολυμπιακός έχοντας ακόμη να δώσει πέντε αγώνες είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στο Πρωτάθλημα Super League Κ-15 o Ολυμπιακός είναι επίσης στην 1η θέση με 38 βαθμούς σε 19 αγώνες και θέλει άλλη μια νίκη στον τελευταίο του αγώνα με την ΑΕΚ (Σάββατο 26/3) για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Στη 2η θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 37 βαθμούς.

Το Σάββατο ο "τελικός" με ΑΕΚ 

Το Σάββατο (26/3) και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη ο αγώνας της 20ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη, η οποία είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου είναι ... τελικός αφού με νίκη επί της ΑΕΚ παίρνει για 3η χρονιά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει σε 19 αγώνες 38 βαθμούς έναντι 37 του Παναθηναϊκού ο οποίος παίζει την τελευταία ημέρα εντός έδρας με τον Πλατανιά.

Κ-14: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 1-1

Σ' αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Καλλιθέα.

Οι "φιλοξενούμενοι" προηγήθηκαν στο 33' και ο Ολυμπιακός, που είχε μέτρια απόδοση, ισοφάρισε στο 42' με τον Μούκα. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε δυο δοκάρια με τον Γούλα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τιμολέων, Πανιάς, Κεραμίδας, Τσάβος, Γούλας, Σουρλής, Μούκα, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Τόλιος/ Παχατούρας, Τζανετής.


Κ-13: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του "Γαλαξία" στο Περιστέρι η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών.

Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Κωσταντινίδης, Λάγγας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παππάς, Σπυριδάκης, Λεουνάκης, Αντωνέας, Κωσταντινίδης, Γιανναράκος, Παπακωσταντίνου, Βασιλάκος, Λιάτσος, Κουτσουπιάς, Βαφειάδης/ Ζέζας, Μπέσης, Λάγγας, Δούμας Ν.


Κ-11: Εθνικός-Ολυμπιακός 2-10

Σ' αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη στον Πειραιά η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-2 της αντίστοιχης του Εθνικού.

Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Τουλγέρογλου (4), Λεγάκης (2), Αθανασίου (2), Δρόσος, Γεωργούλιας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Συρίγος, Βασιλάκος, Σταράκης, Φικάι, Καστόρας, Ρουμελιώτης, Γεωργούλιας, Λεγάκης, Τουλγέρογλου/ Αθανασίου, Δρόσος, Καραμπάγιας, Φουστέρης, Τροϊζης.


Φιλικό με Σχολή Γλυκά Νερά για την Κ-10

Φιλικό παιχνίδι με την Σχολή από τα Γλυκά Νερά έδωσε η Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ενώ τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να κοντράρουν μια ανταγωνιστική ομάδα αλλά και από την άλλη ν' αγωνιστούν δίπλα στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των Σχολών του Δικτύου και της Ακαδημίας θα συνεχιστούν έως το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και από αυτά μέσω σκάουτιγκ πολλά παιδιά μεταπηδούν στην Ακαδημία!

Η σύνθεση της Κ-10: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Μπάμπουλης, Μπάδρας, Χατζόγλου, Κωστούρος/ Μυστακίδης, Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Χαλιάσας, Δανδουλάκης, Κοπανίδης.


Κ-9: Ολυμπιακός-Δόξα Βύρωνα 12-1

Σ' αγώνα για το "Θουκυδίδειο" που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-9 του Ολυμπιακού επικράτησε με 12-1 της Δόξας Βύρωνα.

Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Κτενάς (4), Φίλης (2), Σπυρόπουλος (2), Ζυγούρας (2), Καρακώστας (2).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Γιωτόπουλος, Φίλης, Μαχαίρας, Καρακώστας, Σπυρόπουλος/ Τιπέλης, Μαλικούρης, Αγγελάκης, Μπουργάνης, Κτενάς, Μενεγάτος, Ζυγούρας, Λαμπρής, Πουλής.


Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr

Share
 
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin




Τελευταία Νέα

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.